085 4011782      06 51745509                 info@loon- strook.nl

085 4011782      06 51745509   info@loon- strook.nl

BINNENKORT OP DEZE SITE

LOON- STROOK.NL VOOR UW COMPLETE LOONADMINISTRATIE

TEGEN VOORDELIGE TARIEVEN

LOONADMINISTRATIE DGA

WELKE DIENSTEN LEVEREN WE AAN JOU ALS DGA

J e verricht als zelfstandig ondernemer je werkzaamheden vanuit een BV. Ook als je verder geen personeel in dienst hebt is het als DGA noodzakelijk een loonadministratie bij te houden, en jezelf loon uit te keren.

Aan het bijhouden van je loonadministtratie inclusief de wet en regelgeving hoef je geen onnodig tijd te besteden. Dat kan je eenvoudig aan LOON- STROOK overlaten.

  •   Per maand of kwartaal voorruit je loonstrook
  •   Loonaangifte per maand
  •   Prive bijtelling auto van de zaak direct verwerkt in de    loonaangifte
  • Onbeperkt mutaties doorgeven

KOSTEN LOONADMINISTRATIE DGA

Ook als je verder geen personeel in dienst hebt is het als DGA noodzakelijk een loonadministratie bij te houden, en jezelf loon uit te keren.

VASTE LAGE PRIJS € 120,00 PER JAAR

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP

LOON- STROOK zorgt tegen minimale kosten het hele jaar dat je loonadministratie netjes is geregeld.

Het uitbesteden van je loonadministratie aan LOON- STROOK is de perfecte manier om zeker te zijn dat het op tijd, juist en volledig op een eenvoudige manier wordt geregeld. Een stukje rust in je ondernemerschap. Eenvoudig geef je ook wijzigingen door of kun je vragen stellen. Pak de telefoon of mail, geef je wijziging door of stel je vraag. We staan je direct te woord en voeren je wijzigingen meteen door.

Zitten wij niet in uw regio? Geen probleem,  de salarisadministratie kan tegenwoordig geheel op afstand digitaal verzorgd worden. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Laatste update 09-08-2018    Loon- strook.nl is onderdeel van Admin4you.nl  ©