085 4011782      06 51745509                 info@loon- strook.nl

085 4011782      06 51745509   info@loon- strook.nl

BINNENKORT OP DEZE SITE

LOON- STROOK.NL VOOR UW COMPLETE LOONADMINISTRATIE

TEGEN VOORDELIGE TARIEVEN

MKB LOONADMINISTRATIE AMSTERDAM

LOON- STROOK is gespecialiseerd in het voeren van de loon administratie voor het MKB, DGA,  Horeca,  maar ook diverse ambachten zoals slagerijen, bakkers en schoonheidssalon's. Bij LOON- STROOK bent u aan het juiste adres. Wij hebben onze klantenkring  door heel Nederland, van Zuid, Midden en Noord Limburg en Brabant tot Noord Holland Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op de kosten van uw loonadministratie  ? Neem kontakt met ons op en bel vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakings gesprek en bespaar 20% tot 40% op de kosten van uw loonadministratie . U kunt ook meteen een offerte aanvragen

Tel:  085- 4011782           Voor Eindhoven 040 3041357   Mob: 06 51745509

HORECA LOONADMINISTRATIE AMSTERDAM

LOON- STROOK is een  specialist op het gebied van o.a   loon administratie van de horeca. Vanwege onze horeca specialisatie  bieden wij u een absolute meerwaarde  LOON- STROOK bespaart u gemiddeld 20% tot 40% op uw  kosten van uw loonadministratie.

Be l vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakings gesprek,

085 4011782     040 3041357   06 51745509

of vraag meteen een offerte aan.

LOON- STROOK EN UW LOONADMINISTRATIE AMSTERDAM

Onze afdeling MKB administratie bestaat uit een team van diverse adviseurs. LOON- STROOK is een specialist in loonadministratie, . LOON- STROOK verzorgt de volledige loonadministratie z onder dat u hier nog enig omkijken naar heeft. Van winkel tot garage bedrijf en van DGA tot dienstverlener in de zorg , uw loonadministratie  is ons in goede handen!

Offerte loonadministratie Amsterdam , offerte loonadministratie Den Haag ,   offerte loonadministrtatieUtrecht , loonadministratie Rotterdam , Offerte loonadministratie Breda , Offerte loonadministrtatie Haarlem ,   offerte loonadministratie Arnhem , offerte loonadministratie Nijmegen

LOON- STROOK EN UW LOONADMINISTRATIE

Wanneer u  de loonadministratie door LOON- STROOK   laat verzorgen  dan verrichten wij alle werkzaamheden die met het verlonen van uw medewerkers te maken heeft . Door LOON- STROOK de loonadministratie laten verzorgen betekend voor u dat  de loonstroken  altijd op tijd klaar zijn. Wij kunnen ze rechtstreeks per post of E- mail naar uw medewerkers sturen.

Bent u niet tevreden over uw huidige salarisverwerker en wilt u halverwege het jaar overstappen naar LOON- STROOK? Ook dat is geen enkel probleem met onze overstapservice!

LOONADMINISTRATIE AMSTERDAM

Wanneer u de loonadministratie door LOON-STROOK laat verzorgen

Dan verzorgenwij de werkzaamheden die met het verlonenvan uw

Medewerkers te maken heeft.

Salarisberekening

Loonstroken

Netto loon betaalstaat

Digitale aangifte loonbelasting

Loonstaten

Jaaropgaven

Pensioenaangifte

Opbouw vakantiegeld

Verzuim en verlofdagen

Werkkosten regeling

Reiskosten en onkosten vergoeding

Auto van de zaak

Arbeidscontracten

Proforma berekeningen

Zitten wij niet in uw regio? Geen probleem,  de salarisadministratie kan tegenwoordig geheel op afstand digitaal verzorgd worden. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

LOONADMINISTRATIE DGA AMSTERDAM

WELKE DIENSTEN LEVEREN WE AAN JOU ALS DGA

LOONADMINISTRATIE UITBESTEDEN

Aan het bijhouden van je loonadministtratie inclusief de wet en regelgeving hoef je geen onnodig tijd te besteden. Dat kan je eenvoudig aan LOON- STROOK overlaten.

LOON- STROOK zorgt tegen minimale kosten het hele jaar dat je loonadministratie netjes is geregeld.

​

Het uitbesteden van je loonadministratie aan LOON- STROOK is de perfecte manier om zeker te zijn dat het op tijd, juist en volledig op een eenvoudige manier wordt geregeld. Een stukje rust in je ondernemerschap. Eenvoudig geef je ook wijzigingen door of kun je vragen stellen. Pak de telefoon of mail, geef je wijziging door of stel je vraag. We staan je direct te woord en voeren je wijzigingen meteen door.

J e verricht als zelfstandig ondernemer je werkzaamheden vanuit een BV. 

Ook als je verder geen personeel in dienst hebt is het als DGA noodzakelijk een loonadministratie bij te houden, en jezelf loon uit te keren.

 PER MAAND OF KWARTAAL VOORUIT LOONSTROOK

LOONAANGIFTE PER MAAND

PRIVE BIJTELLING AUTO VD ZAAK DIRECT VERWERKT IN  DE LOONAANGIFTE

KOSTEN LOONADMINISTRATIE DGA

VASTE LAGE PRIJS 120,- PER JAAR

ONBEPERKTE MUTATIES DOORGEVEN

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP

TEL. 085 4011782  OF 06 51745509.

Laatste update 09-08-2018    Loon- strook.nl is onderdeel van Admin4you.nl  ©